Suomeksi

Ofision silmäpussitusjärjestelmä

Kasvatin tällaiset kivat silmäpussit viimeisen kolmen viikon aikana! Rakensin sen ajan yötä päivää Ofisiolle heidän tilojensa varausjärjestelmää, jonka sain nyt lopultakin käyttöön. Hieno tuli, ja hienompi siitä on tulossa kun vielä hiotaan lisää! Nyt voisin kuitenkin jatkaa normaalilla 8-12-tuntisella työpäivällä. Välissä saatan lukea sähköpostit, viestit, kutsut, ja ehkä harrastaa jotain rauhoittavaa. Lääkäri ja verottajakin varmaan kaipailevat minua.

Ofisio on siis Kuopiossa 1.9. aloittava coworking-, työhuone- ja kokoustila, jota avovaimoni ja hänen siskonsa ovat valmistelleet jo puolisen vuotta. Sijaitsee kivasti Väinölänniemen kupeessa, ja tosi persoonalliset ja mukavat tilat rakenteilla sinne. Juuri valitsevat tuossa seinämaalauskisan voittajia paria huonetta varten, ja Ruohobussin Alex väsäillyt kahteen muuhun huoneeseen omat hienoutensa!

Viiking Music sponssasi sinne tulevat podcast-kamat, ja aionkin vuokrailla studiohuonetta omaan käyttööni. Erikoissettiä tulossa. Siellä on muuten 4K-webkamerakin, jos haluaa taltioida finninsä Youtubeen!

Niin, ja RPS:n ja Record Coffeen juomilla mennään, eli ei tuu vettä ikävä. Saa sitäkin hanasta.

Vaikka väsyttää enemmän kuin koskaan, tulipahan lupultakin opittua WordPress-ohjelmointi ja kiroiltua jälleen CSS:n parissa. Voisin kokeilla kaupallistaa tämän WooCommerce-plugarini, mutta se sitten ehkä myöhemmin. Sitä ennen pitää hoitaa muutaman muu pienempi palikka maailmalle.

Kiitos, kun et jaksanut lukea, ja palaillaan! Meitsi menee unille. Kyllä, keskellä päivää.

( Tämä julkaisu sisälsi maksamatonta mainontaa )

#Ofisio #OfisioCoworking #silmäpussit #wordpressplugin #woocommerce #ViikingMusic #RPSBrewing #RecordCoffee #Ruohobussi

Leave a Reply