Suomeksi

Työtila hakusessa Kuopion keskustasta

Sisäsiisti ohjelmoiva muusikko etsii työtilaa Kuopion keskusta-alueelta!

Tarkoituksena olisi löytää halpa (ainakin näin aluksi) työskentelytila sosiaaliselle introvertille, joka ei pidä meteliä eikä metelistä. Tarvitsen siis omaa rauhaa, mutta tykkään myös välillä rupatella. Pärjään kyllä ihan yksinkin, jos tilaan ei muita mahdu. Paikalle tulisi pysyvästi tietokonepöytä, pari sähkökitaraa, syntikka ja vähän muuta sälää, eli joitain neliöitä hakusessa. Kaikki äänellinen toiminta tapahtuu kuulokkeissa, joten meteliä toiminnastani ei synny. Vähän tietysti ne sähkökitaran kielet rämisevät, ja puhelintakin pitäisi päästä käyttämään ajoittain.

Tila tulisi olla käytettävissä mieluusti 24/7, tai ainakin myöhään iltaan saakka. En luonnollisestikaan järjestä bileitä tai muunlaista metelöintiä, ja toivon samaa myös muilta mahdollisilta tilan käyttäjiltä.

Jos et voi auttaa, mutta olet kaipaillut samanlaista elämääsi, voimme myös alkaa yhdessä etsimään vuokrattavaa toimistohuonetta.

Edut:

  • Työskentely samoissa tiloissa ns. pienten piirien legendan kanssa.
  • Rauhallinen, järkevä ihminen jakamassa hiljaisuutta, iloa ja surua.

Haitat:

  • Epäsäännöllisesti paikalla, joten ei läheisriippuvaiselle.
  • Jokapäiväinen tilanteen tuoma coolius voi luoda virheellisen kuvan maailmasta. Vain kylmähermoisille siis.

Leave a Reply